torsdag 4 oktober 2007

god förmiddag hurtbullen här ;)

Kl 8:30 i morse begav jag mej till björnö för en utmaing i 5ans spår. Där går backarna rätt upp i nästan 90 graders vinkel =) Tappade  nära på andan i backarna, men väl uppe så var lugnorna fyllda av nytt syre. UNDERBART! Härlig är höstens friska luft! Det ÄR jobbigt, men det är SÅ skönt när det är gjort, så just nu sitter jag här å bara njuter! Gick innan frukost, så man var lagom hungrig hemma, snodde ihop en tonfiskröra med lite majonäs, lök, ägg och tomater på rostade mackor med en kopp rött te till. Gott!


  A  är ute på Asköviken ( ett natur reservat vid Barkarö)  i dag, hon går på en härlig  liten skola som sadlat om till "miljö och äventyrs skola" Så dom har en hel del udda uppgifter på sitt schema. Som idag, ringmärkning av fåglar =)


KUL!


I eftermiddag är det teori i stallet rykt tävling med flätning.


 


 


 Nu ska jag lägga mej på sängen å meditera lite, hör lugn musik och känslan av att vara långt borta är redan här..


glöm nu inte att äta kanelbullar idag, när man får det *ler*


trevlig torsdag önskar ninis:)

8 kommentarer:

  1. ja det må jag säga...backar i 90 graders vinkel måste ha tagit på krafterna. Känslan efteråt när man har varit duktig är härlig. Jag brukar slappa i badkaret efter en lång löparrunda...med musik och te:-)...kanelbullen hoppar jag idag...kram

    SvaraRadera
  2. Skulle önska att jag var lika hurtig, men tidens tand, kan man skylla på den? Jag och mysingen var nyligen på en inköpsrunda och då köpte vi kanelbullar, få se om de är goda. Ha en fin dag. Kram!

    SvaraRadera
  3. bullar sen, för ingen idé att baka, för då ryker dom allhopa! Vad kul skola ni har där! Skulle alla ha tycker jag! Kramkram

    SvaraRadera
  4. promenerat idag :-) Det var riktigt skönt väder. Har ont i huvudet så jag ska vila en stund. kram

    SvaraRadera
  5. BRA DÄR!! att du oxå rör på dig. Det gör jag med. Vi har knallat runt i Ingbokällor idag. Hur jäkla skönt som helst.
    Hörs sen Kram mellis.

    SvaraRadera
  6. Det var banne mej inte illa! Apropå din kommentar lovade jag att köpa bullar med mej hem , men glömde! Nu får jag ställa mej och baka i stället! kram!

    SvaraRadera
  7. Hurtbulle och kanelbulle*ler*...hade glömt kanelbullarna!! Jag ska snart iväg och köpa...för baka..nää, det tänker jag inte!! Ha en skön kväll! Kraam på dig!

    SvaraRadera
  8. är vi..*ler*...har joggat idag..så nu känns det i benen...*s*...men det är så skönt när man kommer hem igen...kram på dig.

    SvaraRadera