onsdag 19 september 2007

godmorgon Onsdag.

Har sovit som en stock mellan 23:30- 7:20 ungefär=)


Packade kalla pannkakor med sylt å gjorde prickigkorv macka till A till att ha med sej i matsäcken. Ett äpple 2 kakor å en risifrutti också. så festis å lättdryck.. Ja henne går det ingen nöd på idag. =) Solen skiner så det är säkert jättefint ute på björnö för dom.


Upptäckte att det va ett hål i yttergummit, på stöveln, men ff. var det tätt, tydligen dubbelt gummi på nå vis :) men ändå.. Måste köpa nya åt henne, Mamma... dom tränger i tårna... ! jösses ungen har ju lika stora fötter som en annan snart. Köper storlek 37 åt henne nu, för att hon ska kunna vifta på tårna :)


Nu ska jag besöka er..

7 kommentarer:

  1. som alltid förvånade mig då vår grabb var liten. Varför växer fötterna så fort? Tjejen får säkert en fin dag. Hoppas att du också får det Kram!

    SvaraRadera
  2. ja fötter växer fort på de små...min dotter har större fötter än vad jag har och det tycker jag är jättebra. Nu får jag ha mina skor ifred! kram på dig och jag önska dig en toppendag!

    SvaraRadera
  3. vad barnen växer fort. G som är 4 år har redan stl 30 i skor. Men så är han väldigt lång för sin ålder. Har renast bort sommarkläderna och det blev inte mycket kläder kvar som baren inte vuxit ur. Så det blir till att köpa nya garderober till båda barnen...
    Hoppas du får en underbar dag!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Jag vet vad du pratar om...varför har nästan alla barn JÄTTEFÖTTER nu för tiden? Min son som är 13 köpte strl 42 i fotbollskor senast!!!! Var ska det sluta? Bra med mycket i matsäcken när de ska vara ute!*ler* Ha en jättefin dag! Kram på dig!

    SvaraRadera
  5. här kommer länken till testet... http://www.aftonbladet.se/foraldrar/article807824.ab

    SvaraRadera
  6. Har aldrig vart med om några fötter som växt så fort, hon har gått om sin kussin som är äldre, snart har hon och jag samma storlek. Hon är bara 9 år. Ha en kanon dag! Här skinner solen. /kram

    SvaraRadera
  7. har 37 med de e ju lika gamla...Jag skall försöka lyfta på r...en idag hehehe/Bless

    SvaraRadera