måndag 12 januari 2009

godmorgon.

trött man är då... Tänk att man inte är morgonmänniska alls, var av en dotter som är lika morgontrött. Å det var ju bra när hon var liten och när alla andra småbarns föräldrar var upp senast 06:00 då sov vi.. Åtminstone till 09:00 =)


Nu, när hon ska upp och iväg till skolan är det inte lika bra tycker jag..


****

3 kommentarer:

  1. vara morgontrött, kan jag tänka mig. Jag är ju kvällstrött, så vid halv tio senast tio, vill jag gå till sängs. Kram.

    SvaraRadera
  2. Jag är en periodare, i sommras gick jag upp tidigt...men nu kommer jag knappt upp alls... Ha en bra kväll, kram

    SvaraRadera
  3. rutin alls, vet att den kommande veckan blir det sovande när man hinner. Flyger till Nyköping i morgon, bilar till V-ås på onsdag och ska tydligen med till Lögis torsdag kväll... 18.00-20.00. Kusinbarnet håller tydligen lektioner där i något???, jag plaskar nog runt i poolen i stället, men två timmar???? Vaddå se ut som ett russin efter det... i min ålder har man ju nog med rynkor och veckig hy..... Vi ska visst lunchas på Bredbar på onsdag. Gissa om de lägger upp program till oss.... så vi hinner alltså inte sova så mycket!!!! Stannar i V-ås tills fredag. Kramar och jag ska hålla ögonen öppna ifall jag ser någon som ser ut som Din profilbild ute på stan...

    SvaraRadera