söndag 22 juni 2008

kvällstrött!

 


Känner mej superduper trött nu. Kan inte gå och lägga mej redan, men soffan verkar lockande.. Inte mycket att se på tvn och orken att göra annat finns inte. sitter och kollar ut,  solens mjuka sken på trätopparna och rosa moln på himlen =)



Det är


sommarsolståndet idag Årets längsta dag, och kortaste natt =) sedan vänder det igen. Sommaren har just börjat och ännu har vi många ljusa kvällar kvar att njuta av =)


Har roat mig med lite tester, här är mina resultat;


hur bra är jag på att leva i nuet?


dvs. "Mindful". här är svaret. testerna är från expressen.


Du fick 47 rätt av 60 möjliga
 
Du är på god väg att bli mindful. Träna på att upptäcka de värdefulla små tingen i tillvaron så når du snart ditt mål.


6282 personer har gjort testet.


Hur bakis är jag idag?
expressen testen säger:
Du fick 22 rätt av 44 möjliga
 
Jo, lite bakis är du. Men kom igen, svarade du verkligen ärligt på alla frågor? Annars får man gratulera - ha en skön dag.


29349 personer har gjort testet.


PS: varför Ljuga.. gör testen för min egen skull, eller hur ;)


gonattis!


 

2 kommentarer:

  1. det är konsten, det! Om alla som "gick i väggen" och blev "utbrända - ve´brända" kunde befinna sig mer i NUET så skulle de aldrig bli´t! Att göra "ingenting" eller att "baravara" är en viktig del i ens liv. Kram!

    SvaraRadera
  2. Appropå Gäddis svar. Hade man bara fått, bara vara också så skulle livet varit enklare. Mer och mer regler om hur du får och inte får göra bullas ju upp framför en hela tiden./ Visst har du rätt Ninis, varför ljuga? Man är den man är, och nån annan kan man inte vara! Söndagskram.

    SvaraRadera