tisdag 15 juli 2008

Semestertider.....

Tisdag å vad gör vi då? Vi sover till 11, vaknar och är trötta allafall. Slår mig ner vid datorn med en kopp java, funderar lite över nattens knäppa drömmar.. kollar runt på nätet, skriver en liten blogg..


Blåser som bara den ute, som igår. Längtar bort på semester. Blir det någon denna sommar? Vet inte i nuläget hur långt pengarna räcker.  Hur Mår vi då? samma som igår.Sega..


Ska försöka ta mig för att ta med misse ut på promenad i skogen under dagen. Kanske kolla om det kommit nå gott som brukar växa där.. Kika vidare runt på nätet efter något kul, som vi kan hitta på att fördriva resten av sommarlovet med. Flesta vännerna till A är bortresta så det blir mamma å barn 24 timmar om dygnet just nu.. Fantasin brister på vad man kan göra å plånboken finns till för ingen nytta...


****


Tilläggas bör att jag ändå är nöjd, för vi har tak över huvudet, tvål å rent vatten, hela & rena kläder, mat på bordet och är "så gott som" friska.  Det mesta av annat är egentligen oviktiga Villha-begär. Tänk på det ni som känner er less ibland.. Sköt om dej! ;)


 


Så här skulle jag vilja arbeta

2 kommentarer:

  1. kompisar är oxå bortresta... det brukar annars vara livat i holken när mina barns kompisar springer ut och in hemma hos mig... Men nu är det stilltje ett tag... Ha en bra kväll!!!

    SvaraRadera
  2. Vi har ju det allra viktigaste, allt det andra är en bonus. Läkare utan gränser, ja de gör stor nytta på olika platser. Förstår att du skulle vilja jobba med dom. Hoppas att det kan bli verklighet. Att göra något för en medmänniska, det är livet. Kram och fortsätt och ta det lugnt på din semester.

    SvaraRadera