fredag 4 juli 2008

Fredag kväll

 Här är det Powermeet för hela slanten! Stan är full av "raggers" =)


I går kväll så tog vi bilen å åkte ner till station, sedan gick vi till löga och mötte upp några vänner. Dom bjussa på fika, vi satt där på filt i gräset å spana på folket och alla bilar. Det är lite mysigt när stan är full av liv och rörelse.


***


I dag har vi gjort ett besök vid Tärnabadet.  stämde träff där med lite vänner till mig och mandis. =) Tempererade pooler. Stekhett i solen! Vi hade en trevlig dag. Körde mandis till sin pappa framåt em. Inte bara pappahelg den här gången, utan semester med pappa nu ett tag framöver. Dom ska på husbils semester  genom Sverige. Blir TOMT här med andra ord... Sitter nu och försöker njuta av ledigheten med ett glas vin.


Lugnt idag, för i morgon ska jag hjälpa en kompis att flytta. I morgonkväll blir det lite fest däremot, med goa vänner och powermeet framåt kvällen. KRAM från mej å trevlig helg =)


ninis

3 kommentarer:

  1. Var & handlade på Hälla igår kväll och det var som ett mini Power Meet där ute. Skotten & resten av 'boysen' i huset trampade ner till hamnen och kollade lite finbilscruising. Ha en bra helg och hoppas Mandis får en bra semester i husbilen. Kramisar

    SvaraRadera
  2. Lyft inte för tungt idag så ryggen pajjar *L*. Ha det bäst. Hörs

    SvaraRadera
  3. blir jag afaktiskt lite avundsjuk ninis hehe..jag ville oxå dit. men ahr man huset fullt av ungar så går det ju inte..Fick i alla fall en liten dos i torsdags på slusscafet..Hat gött nu när du är barnledig/Bless

    SvaraRadera