måndag 21 juli 2008

Bus!

det fick barnen stå för där nere i borgen =) Ett oväder drog genom stan här med spöregn och åsksmällar. Lika bra att dra ur datorn och passa på att åka och fika med min väninna då..


Kaffet smakade bra iallafall.


Det är som sagt, en liten guldgruva den där BUSBORGEN.. Massor med barn och 90 kr /barn som är över 3 år, det kostar inträdesavgiften. Sedan säljs det en kopp kaffe för 17 kr och bullar, kakor, mat å godis, glass & popcorn för den som så önskar. Lönsam rörelse för dom tjejerna som kläckte den där idén. Ett av barn.. uppskattat ställe!


Tur vi mammor är bra på att roa oss "över en kopp kaffe vid köksbordet", det är så för föräldrarna i borgen =)


Vi  planerade in en traditionell kräftfest framöver så nu ska jag skriva lite e post inbjudningar, kul! vi bokade även datum för en liten minisemester med våra tjejer. åsså hann vi skvallra lite om ditten å datten så klart. När jag kom ut och skulle åka hem, var det fint väder igen.


 


Pratade med min A i tele idag. Hon hade varit i Parken zoo igår igen & hon är fortfarande hostig annars var allt fint med dom.


Med 2 alvedon i kroppen så mår jag för tillfället rätt OK. Ska käka lite godis nu *L*


Later!


 

5 kommentarer:

  1. ... i tidig morrontimma, o önskar dig ytterligare en fin dag! Kramizar till dig o Mandis

    SvaraRadera
  2. Idag så ska jag ta lilltösen till en liknande ställe, men det är ju en kul grej för barnen att få leka av sig. Men att allt ska behöva va så dyrt jämt,men det ska väl gå runt för dem med ;-) Hoppas du får en fortsatt trevlig vecka, drar strax till Gotland :-) Ska bli skönt, många krammar! Sköt om dig!

    SvaraRadera
  3. för barnen, det behövs. Bra att din förkylning verkar bli bättre, det kan annars vara segt att bli av med bacillerna i sommarvärmen. Åskan kanske skrämde iväg dom. Kram och ha en fin tisdag.

    SvaraRadera
  4. Det låter som du haft en trevlig dag!! kram

    SvaraRadera
  5. Här får vi åka till götet om vi vill till busborgen! Men det är det värt! Kramizar

    SvaraRadera