onsdag 16 juli 2008

Papegojprat =)

Onsdag och vi har just kommit igång sover som små bebisar i det här huset. =)


Vaknade av vinden som viner och flera stycken glada visslingar. Vi bor nämnligen granne med en papegoja. Han bor på balkongen såna här fina dagar och där trivs han otroligt bra. Det hörs på hans glada vissslingar =) busvissling, polisbilsvissling, han visslar också så där som äldre farbröder brukar kunna göra, med vibration *S* Snackar gör han också men inte lika ofta som det växlas mellan alla dessa olika visslingar. Ganska charmigt att vakna av glada toner.



 


Vi är ganska nöjda med våran katt vi.. Han blev lycklig igår när vi åkte ut till vårt smultronställe och han fick springa fri. Det är verkligen ett smultronställe, för det växer otroligt mycke smultron där just nu. Hallon buskar också, så nästa gång vet jag vart det finns, smakar bättre än från frysdisken på ica =) Svårt att veta vart dessa guldställen finns, för dom finns.


vill gärna att dom ska vara nära hemmet också, så misse slipper åka så länge i bilen.Det här stället har vi ca 10 minuter till, så det är ju inget. Han är supernöjd med att åka bil ändå, för han vet vad som väntar. Buren = åka bil till friheten..


Med tanke på att det är mest asfalt å betong och folk lite varstan å överallt, där vi bor så skulle jag gärna vilja veta fler ställen där det inte är just nå folk så misse kan springa som han vill. Måste ut och hitta fler såna, så vi kan variera lite =)



PÅ BILDEN, ÄR VÅRAN  BAGHEERA..


Ha en bra dag! ninis


 


 

3 kommentarer:

  1. Sotsvart och jättesöt misse du har. Han är inte hungrig på papegojja?!? Hörs

    SvaraRadera
  2. Han ser så levande och nära ut på din bild. Plus vacker. Lite finurligt tänkande. Visst, det är toppen om katterna kan vistas ute i det fria om dom har tillgång till det. Hoppas att du hittar något. Kram.

    SvaraRadera
  3. Vet du? Det ser precis ut som min katt...eller min förra katt nu! Han gick bort för en månad sen....en härlig katt!! Jag har egentligen aldrig varit så förtjust i svarta katter, men nu...älskar dem!! Krama honom från mig!! och kram till dig!

    SvaraRadera