tisdag 29 juli 2008

Morning!

kl. är runt lunch då iofs. men vi vaknar vid 11 i det här huset. *S*


I går Em. åkte lilldonnans vän hem till sig, såg på dom att dom behövde vila från varann lite. Dom har varit tillsammans sedan i lördags då mandis kom hem från sin pappa..  Dom har somna senare än mig, å har legat och planerat om & när & hur dom ska göra när dom får sina marsvin. =)


***


Var en skön kväll igår, lite svalare.. mandis ville ut i skogen för att leta svamp, så jag packade en fika korg sedan åkte vi. (bagheera med så klart) Vi hittade ett gäng kantareller ;) Blir lika glad varje gång när man finner dom gula lysande i mossan. Bagheera är bra att ha med sig, för han visar vägen tillbaka till bilen.


Var så mysigt så att sitta där på en mossig sten i skogen som är alldelens tyst, å fika lite.


Vi åkte vidare runt solnedgång för att stanna till och ta en promenad med Tanja, Sanktbernadshunden... Himlen var skarptskär & orange =) Jag vill också bo på landet!


***


Vaknade av tele idag, lilldonnans kompis som ville ha med henne till en basäng på ett område här i närheten, passar ju utmärkt egentligen, men hon vill inte bada... Varför, det får jag inget svar på. Möjligen om det är förkylningen som gör det. Hon hade ont i halsen igår också. Väldigt seg förkylning på henne. min har gått över.. men stackars mandis har sin kvar.


En annan vän ville ha oss till björnöbadet, vi får väl se om hon ändrar sig annars stannar vi hemma. Inget att göra nått åt.


Nu är det dax att stoppa nått i magen!


Ha en bra dag. KRAM N


3 kommentarer:

  1. ett samtal från Björnö i morse ......

    SvaraRadera
  2. verkar slå hårt på både gammal som ung*S*
    lite less e man allt.
    har målat krukor på skuggsidan idag
    kramisar från umeå

    SvaraRadera
  3. HA DET JÄTTE SKÖNT HELA RESTEN AV SOMMAREN,;-)
    KRAMEN / SIR F

    SvaraRadera