tisdag 22 juli 2008

Barn har det bra!

***


En tanke..


Barnen nuförtiden har det bra fast föräldrar är separerade.. Dom får dubbelt av allt. 2 julaftnar 2 semestrar osv. Det gör också att det är svårare för barn att uppskatta små saker. Dom blir helt enkelt bortskämda på ett annat sätt än dom som har föräldrar som bor tillsammans.. Vi har ändå gjort våra barn av kärlek så visst låt dom skämmas bort, helst utan att det går till överdrift. Det är att göra det svårt för dom annars när dom själva blir stora och fortfarande vill ha allt.. Kärlek är det finaste barn kan få, så har man inte råd att åka på semester med sina barn, va spelar det för roll - egentligen-


****


Tisdag i dag. sov till 10:30 


Hade planerat att ev. lägga mej och sola med en kompis idag om vädret var fint. Det är fint och 20 grader varmt . Blir inge av med det Feber sitter ännu i utan alvedon liksom trötthet & sånt som hör förkylning till.


Pratade med dotra under fm. Hon kommer förbi hemma en sväng idag och hämtar lite saker hon behöver.


I morgon åker hon med sin  pappa & en kompis till Grönalund. Dit hade jag tänkt att åka med henne, får fundera ut nå annat. Är ändå så klart tacksam för att han tar med sig henne på roliga saker & hon vet att det är olika vad barn får göra och inte på sina semestrar. Tycker det är viktigt att lära dom tacksamhet.. KRAM :)


 

6 kommentarer:

  1. men inte på tiiiid! Någon som lyssnar! Lite sorgligt tycker jag! O du ninis får krya på dig! Många kramar med tacksamhet i! du är en fin tjej1 Så det så!

    SvaraRadera
  2. på dig
    hoppas du har det bra så här på sommarn
    kramisar från umeå

    SvaraRadera
  3. ... busborg för vuxna också... Vi har något som heter ZOOM nära oss i England och är mer eller mindre likadant 'bus ställe' för små personer.
    Finns hemgjorda tårtor, muffins m.m. och blaskigt kaffe att köpa där också för dyra slantar. Se nu till att Din eländiga förkylning ger sig av. Kramsiar

    SvaraRadera
  4. förkylning du bär på... Jättejobbigt! Många krya på dig kramar!

    SvaraRadera
  5. Så sant du skriver! Inte ska barn ha dubbelt för att föräldrarna är skilda. Men dom ska ha det som om det vore ett äktenskap med alla skyldigheter/rättigheter tycker jag. barnens rätt i forum! Kramen

    SvaraRadera
  6. Lägg dej inte i solen innan du är feberfri! Tyvärr är det väl så att många föräldrar tävlar om att ge barnen "bästa" sem.minnena och glömmer vardagens småprat som är så viktigt för barnen.
    Ha en bra dag. Hörs

    SvaraRadera