lördag 16 augusti 2008

Va skönt med lördag!

Hej där =)



Regningt i stan idag, vilket passar mej utmärkt. Då kan man slöa på soffan å i sängen utan att det gör nått =) hihi


Jo vi hade kräftskiva här igår. Det luktar inte jättegott så här dan efter, även fast man plockat undan redan igår. Har en stor disk kvar, för den blev inte av att ta hand om när jag hade gäster. Nåra droppa av tidigt, andra stanna tills in på småtimmarna. Vi var 7 pers. allt som allt, så vi fick lagom plats=) Vi hade riktigt trevligt och stämningen var lugn. Kräftorna smakade utmärkt och lika så tillbehören =)


Nu ska jag som sagt ta hand om disken och tappa upp ett bad till mej själv. Denna Lördag blir en lugn dag och kväll. I morgon är jag bortbjuden till en stuga vid sjön, ska bli skönt att få andas lite frisk luft vid vattnet.


Hoppas du mår bra, som jag och att du får en lugn och skön Lördag.


Kram ninis

8 kommentarer:

  1. gick bra. Trist med regnet, är det inte damrallyt som gäller i gurkstaden idag?????? Ha en fortsat bra helg. Kramsiar från Londons förstäder.

    SvaraRadera
  2. att det blev en lyckad fest. Disken tar man sen som sagt var. Är jag pigg och utvilad så tycker jag att det är nästan roligt att diska. Fint att det regnar så du kan ta det lugnt, men förresten, det kan du göra annars också, det är ju lördag och helg. Kram och ha en trevlig fortsättning på lördagen.

    SvaraRadera
  3. Har du inte kopplat in diskmaskinen ännu!?! Gott med goda vänner och got att äta. Ha en gosig soffkväll. Hörs

    SvaraRadera
  4. hoppas att solen skiner även på dig i dag
    kram offy

    SvaraRadera
  5. är ju inget att skylla på det vet du .... slappfia :-)

    SvaraRadera
  6. idag. Här är "bara" mulet. Ingen sol, inget regn. Men vi ska grilla i kväll ändå. Kram!

    SvaraRadera
  7. ...hade fiskat kräftor och ställde hinken med sin fångst i bagaget. En kräfta kröp ut och in i en balk (eller nåt...). Han fick ställa av bilen i flera veckor innan kräftan hade ruttnat o luktat klart....

    SvaraRadera
  8. ... att du haft ett mysigt veckoslut! Hoppas kommande vecka blir fin oxå... Kramiz

    SvaraRadera