fredag 8 augusti 2008

Förklaring..

haha!


kollopappoena = en film vid namn Kollopapporna *S*


Så kan det gå när man har för bråttom att skriva ... Så neeeej, det var inget ätbart *ler*


*****



Godmorgon!


Vaknade tidigt av spöregnet som smattrade mot tak och rutor.


Tyvker det är ganska mysigt faktiskt. =) A vaknade också och gick upp vilket är jättebra, eftersom skolan börjar snart igen.


Fredag idag igen..


Ska ner på stan en sväng och köpa nåra speciella praliner som jag ska ge bort sedan ska vi en sväng till biblioteket för dit vill mandis. Har planerat in ett par fikaträffar under em/kvällen som jag ser fram emot ;)


 


Ha en bra dag i regnet! Kramis från N

8 kommentarer:

  1. ha det så trevligt o ja inte är det kul med vädret. Men fiskarna nappar nog! Hi! Praliner? ja tack! Kollopapporna. video eller på Tv ninis? Kraam!

    SvaraRadera
  2. Låter som Du ska få en trevlig Fredag.*L*. Ha det bäst. Hörs

    SvaraRadera
  3. riktigt höstbild. Ja inte mig emot..Jag förbereder mig. Och snart börjar skolorna. Tänk hela sommaren har nästan gått/Bless

    SvaraRadera
  4. jag gillar också att gå på bibban, men det blir inte av nuför tiden. Vad jag än tar mej för, så har jag en hulligan, som river varenda ställe, vi besöker. Alltså Ska jag fika med nån, får dom komma hit, annars har jag inget ut av det. ha det fint i dag! Kramkram

    SvaraRadera
  5. Kul att du anvende ordet praliner, inte var dag man hor det. Fick mig att tenka pa Asa Nisse och Sjokvisten som alltid flirtade med damerna och ville bjuda dem pa lite brollopskonfekt............... Har i stan gar man till Sees Candy om man ska ha goda chokladpraliner.

    SvaraRadera
  6. "svårt att hitta till" Choklad fabriken och pralinsmakat???? Hade planerat ett besök där, men kunde inte hitta stället... Ha en toppen helg. Kramsiar

    SvaraRadera
  7. det trevligt i går... Biblioteket har jag inte gått till på gud vet när... men mina ungar ramlar in på bibblan då och då... Praliner är mums! synd bara att man äter dem så sällan... Kram!

    SvaraRadera
  8. FÖR FÖRKLARINGEN,, HÖLL JU PÅ ATT FÅ SPADER,, AV ALLT GRUBBLANDE,,;-))
    KRAMIS / SIR F

    SvaraRadera