måndag 25 juni 2007

LITE TESTER GENOMFÖRDA

 


Å här är resultaten,


Du har många perfektionistiska drag och ibland hetsar du upp dig över småsaker. Din omgivning kan tycka att du är alldeles för petig. "Bestäm dig?" "Vad spelar det för roll?" utropar dina vänner frustrerat och du förstår inte hur de kan ta så lätt på allt. Du har tidigt lärt dig att det du gör är viktigare än den du är. Och därför är det så viktigt att det du gör blir bra. Försök att slappna av och släppa kontrollen. Ett misstag är inte hela världen.


 


Du är tankspridd... ...men kan bli bättre på det. Släpp lös din tankspriddhet och njut av livet, men var beredd på reaktioner från omgivningen.


 


Hög tid att ändra livsstilen!

Satsa på friskmedel, det vill säga naturliga produkter som stärker det friska och främjar läkning. Gå till hälsokosten och köp några nya gröna teer som skyddar mot cancer och hjärtkärlsjukdom. Ta multivitamintablett, C-vitamin och E-vitamin varje dag.

Avsätt en liten del av inkomsten att ta massagebehandlingar eller simma i en lyxig miljö. Friskvård är billigare än sjukvård!

Bakslag hör till! Se dem som en del av läkningen och var inte för hård mot dig själv. Det som hände i går är historia!


 


Hahaha!!


Ditt resultat: 25 av 30


Grattis, du kan massor om sex och har troligen ett genuint sexintresse också, vilket driver dig till att ta reda på mer och mer, och är det något du inte känner till, slår du upp det eller tar på annat sätt reda på vad det betyder. Du hatar att stöta på en sexuell term och inte vara säker på vad den står för. Sen kan du också vara lite av en besserwisser förstås och knäppa folk på näsan med att du kan otroligt mycket om sex. Ibland kanske du har en tendens att teoretisera bort sånt som bäst bara visas med kroppsspråk? Glöm inte att det ibland är bättre med en innerlig kyss, än en knastertorr föreläsning - även om det handlar om ett så spännande ämne som sex.

Tips för dig med avancerade kunskaper:

- Dela gärna med dig av det du kan. Men var inte överlägsen!
- Använd dig av dina kunskaper för att fördjupa den sexuella relationen med din partner. Kanske kan du ta reda på ännu mer till exempel om taoistiska och tantriska sextekniker.
- Beställ böcker via internationella boksajter, där finns mängder av intressant engelsk sexlitteratur om du vill veta ännu mer.
4500personer har gjort testet.


 

Grattis! En bra flirtare tycker om sig själv och det märks. Du är en superbra flirtare! Fortsätt i samma stil!

1 kommentar:

  1. Jag tänker på det som stod, hör av mig ikväll....

    SvaraRadera