måndag 5 december 2011

BlockeradHej svejs bloggen.


ninis är inte på allerten vad det gäller studier idag. Jag har inte kommit igång alls idag för att vara sann. Det är måndag och under söndagsnatten blev de få timmar med sömn, varför? Det kan man undra. Har inget bra svar på det. Vet att fler kände lika, de såg jag via facebook. Men jag pluggar på distans så jag kan lägga upp arbetsdagen hur jag vill. Min kvarstår alltså... Jag ska läsa Samhällsvetenskapliga metoder, bara 650 sidor si så där.. Ja, jag behöver väl inte alla, men ska åtminstone summera boken så jag kan använda den som underlag för mitt arbete som jag skriver på nu, om stil på en tonårsskola... Brett eller hur? Men det är faktiskt intressant när man väl kommer igång. ;)Här i huset där jag bor är det KALLT idag. Jag ska snart gå ut och hämta in ved så jag får elda lite senare i kväll. Ska nog boka en soltid till mej och 14. Vi grundar oss inför Afrikas sol ;)Längtar!Ha en bra dag. Kramis!/N

5 kommentarer:

 1. Hej vännen..Åh va roligt att du har lyckats i det du har drömt om. Stolt ska du vara..Ja har tänkt på dig..Man undrar så där ibland. Vi hade ju dagligen kontakt på expressen länge o väl. Och dessutom har vi flickor i samma ålder..Tittade på bilderna av din tös..Gu va de växer efter 12..Min julle är längre än jag, och jag är en ,170 ;)...Jag vill gärna vara din bloggarvän..Lägger till dig hos mig nu..Kram o kram igen..Blessings :)

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Försökte lägga in en kommentar till ett tidigare inlägg här nedanför, men den har inte kommit in, så jag försöker igen.
  Tack för din kommentar på min blogg! Ja, jag bloggade också på expressen, då under namnet Snosse.
  Det kändes hoppingivande att läsa att du efter lång sjukskrivning nu både pluggar och jobbar. Vad läser du för något?

  SvaraRadera
 3. Hej igen!
  Uj, jag fick fundera länge på hur man gör för att lägga in en lista med bloggvänner här på blogspot.
  Klicka på "Utforma" på listen uppe till höger. Då får du upp ett utkast över hur bloggen är designad. Klicka på "Lägg till en gadget" i högerspalten. Bland alternativen där kan du välja "Blogglista".
  När du sedan ska lägga till en blogg i listan går du in på din blogg och klickar på den lilla ikonen med verktyg under rubriken "Blogglista". Där väljer du "Lägg till i lista" och lägger in webbadressen till den blogg du vill följa i dialogrutan.
  Hoppas det blev begripligt! Annars får du fråga igen.

  SvaraRadera
 4. Hej Ninis, roligt att se dig igen.
  Du verkar ha fullt upp, med hem, plugg och jobb. Bra gjort, tycker jag som inte gör någonting.
  Härligt att kunna ta in lite ved, elda och det blir varmt. Jag fryser så, i vår lägenhet, fast jag försöker att sätta på mig varmt.
  Kram till dig.

  SvaraRadera
 5. Hej igen..Hoppas att du hittat var du skall spara länkarna till bloggsidorna. Det är ju en annan blogg en min. Men på min går jag in på inställningar och klickar på länkar, då kommer det upp en ruta där jag kan kopiera länken till din sida..Kram kram Blessing

  SvaraRadera